Diensten

We helpen je denken, durven en doen.


Fondsenwerving

Of het nu een eenmalig of structureel project betreft. Als je ver wilt komen is fondsenwerving ‘erbij doen’ geen optie. Voldoende financiën maakt het realiseren van projecten en doorontwikkelen van organisaties mogelijk. Maak gebruik van onze kennis, specialisme en focus. Samen voor het beste resultaat.

Bespreek ook de mogelijkheden voor meerjarensubsidies, sponsoring, crowdfunding, donaties, benefiet en diners.


Beleidsplannen

Leg de basis voor een gedegen korte en lange termijn blik op de toekomst. We ondersteunen bij het formuleren van visie, missie, ontwikkeling, strategie en doelstellingen. Een goed geschreven beleidsplan is de basis voor het waarmaken van alle plannen.

Voor een ANBI status is een actueel beleidsplan een voorwaarde.


Presentatie en Training

Zelf verantwoordelijk voor fondsenwerving? Een aanvraag begint met een goed projectplan. Leer in stappen wat de belangrijke voorwaarden zijn voor een duidelijk geschreven plan. Alle tips voor een geslaagde fondsenwerving.

Individueel of in groepsverband. Ook voor buurtinitiatieven en projecten


Interim Specialisten

Maak gebruik van trainees en ervaren fondsen- en subsidiewerving specialisten op locatie. De voordeel van een flexibel inzetbaar, betrokken en resultaatgerichte teamlid.

De interim specialist is breed georiënteerd en denkt mee over directe maatwerkoplossingen

Jaarverslag

Een totaaloverzicht van alle projecten en activiteiten is de investering waard. Voor intern, deelnemers, leden, stakeholders, fondsen en partners. Wat is goed gedaan? Hoe kunnen we het beter doen? Een goed verwoord jaarverslag biedt inzicht en zorgt voor betrokkenheid.

Een jaarverslag is dé visitekaart voor de organisatie.

In The Mix

Onverwachte samenwerkingsvormen kunnen vaak rekenen op een hoge attentiewaarde. Hoe diverser het palet aan samenwerkingspartners hoe breder doelgroep en hoe groter het bereik van het project. Haal inspiratie uit ons netwerk en vind jezelf opnieuw uit.

Vermeng thema vormen als jong, oud, beweging, muziek, educatie, spoken word, veiligheid, kunst, diversiteit.